Ofte stillede spørgsmål

Til elev og forældre

Hvor gammel skal man være for at bruge systemet?


Vi har brugere helt ned til 2. klasse på systemet. Systemet er let og intuitivt og kræver derfor ikke meget af eleven.
Har jeg mulighed for at købe systemet til mit barn?


Det er ikke muligt at købe systemet som privatperson. Bubbles systemet kræver lærerens og skolens samtykke for at kunne bruges i undervisningen og derfor er det mest hensigtsmæssigt at systemet kun sælges til skolen. For at få systemet ud til skolen kan du som forældre snakke med skolen om Bubbles eller henvende dig til vores produktekspert Nicklas på nick@bubbles.dk
Fungerer det kun for børn med ADHD?


Bubbles bliver allerede brugt af børn med Autisme, ADD og generel koncentrationsbesvær. De har alle gavn af en hverdag med færre sanseindtryk og mere koncentreret undervisning.
Kan mit barn få lov til at prøve systemet inden at skolen køber det?


Vi tilbyder en gratis demonstration som indebærer at vi kommer ud på skolen for at sætte systemet op, så både lærere og elever kan prøve systemet. Vi vil gerne hjælpe dig i gang med at få planlagt en demonstration med skolen. Kontakt Nicklas på nick@bubbles.dk

Til lærer

Hvad hvis jeg skal undervise forskellige klasser som har Bubbles system?


Vores systemenhed er trådløs og kan tages med rundt på skolen. Systemet har en batterilevetid til én skoledag (7 timer). På vores brugerflade kan du ved et enkelt klik skifte mellem at snakke til elever i forskellige klasser.
Hvad betyder det for mig som underviser at bruge systemet?


Som underviser følger Bubbles systemet med dig i hele undervisningen og du kan dermed undervise som du plejer. Du bærer blot en lille øremikrofon som sikre at dine elever på Bubbles systemet kan høre dig klart og tydeligt.
Jeg er ikke en nogen it-haj. Kan jeg stadig bruge det?


Det korte svar er, ja. Opsætning af systemet kan gøres inden undervisningen starter. Det kræver blot to klik, hvilket du allerede kan gøre på lærerværelset eller i forberedelseslokalet.
Hvordan kan Bubbles hjælpe mine elever?


Bubbles hjælper dine elever med at fokusere i klasseundervisningen, så de får et forøget læringsudbytte igennem deres skolegang. Forældre oplever at de får gladere børn hjem med mere overskud og lærere oplever mere ro i undervisningen.

Til skolen

Hvordan kan Bubbles hjælpe mine elever?


Bubbles hjælper dine elever med at udelukke støj fra klasselokalet. De hører blot en ting, din stemme, når de har hovedtelefonerne fra Bubbles på.Til skolen.
Hvad kræver systemet af skolens udstyr?


Bubbles giver dig en komplet løsning. Der kræves blot adgang til skolens internet.
Ændrer systemet noget for de øvrige børn i klassen?


Alle børn som ikke bruger Bubbles systemet har undervisning på almindelig vis.
Hvad koster systemet?


Vi skræddersyer alle systempakker til lige netop dit behov. Du kan kontakte vores salgsansvarlige Nicklas på nick@bubbles.dk eller ringe på tlf. 42 41 69 70.
Er det muligt at prøve systemet inden at man køber det?


Vi tilbyder en gratis demonstration som indebærer at vi kommer ud på skolen for at sætte systemet op, så både lærere og elever kan prøve systemet, for at du kan se hvilken effekt Bubbles har på netop dine elever. Hvis du ønsker en demonstration på din skole, kan du kontakte os på nick@bubbles.dk eller ringe på tlf. 42 41 69 70.
Hvad hvis barnet skifter klasse eller skole?


Når der først er investeret i Bubbles, kan systemet frit omfordeles mellem lærere og elever, så systemet altid er tilpasset til dit aktuelle behov.