Husk lyden

Lærerens nye medspiller

Som set på ADHD-foreningen

ADHD-foreningen

Verdensmestre

i Entreprenørskab

Overrakt af Ralph de la Vega,

fhv. CEO i AT&T

Viceskoleleder, 

Herning Kommune

Vi har på vores skole et samarbejde med Bubbles. Vi har fra første møde følt os godt og professionelt behandlet. Ved opstartsmødet blev vores lærere grundigt introduceret til systemet, hvorefter lærere og Bubbles-medarbejdere testede systemet i praksis på klassen.
Siden mødet har Bubbles fungeret upåklageligt. Vi er derfor meget glade for samarbejdet, da det har en positiv effekt for den enkelte elev og læringsrummet generelt.

Inklusionskoordinator,

Hvidovre Kommune

Bubbles systemet har givet vores elever FOKUS på relevant info fra læreren, RO til indlæring, og ikke mindst en øget SELVTILFREDSHED, da de pludselig oplever at kunne MESTRE en klasseundervisning. Bubbles er et inkluderende værktøj.  Vores samarbejde med Nicklas og Christian fra Bubbles kan kort sagt beskrives som enestående. To inspirerende og arbejdsomme gutter, med et fantastisk produkt. De er altid parate ved telefonen med support og forslag. De største anbefalinger herfra.

Forældre,

Aalborg Kommune

Bubbles giver min datter fred, ro til at kunne fokusere, og overskud til at kunne indgå langt mere i familien efter skole. Som mor til et barn der bruger Bubbles og som tidligere formand for Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland, må jeg bare sige at jeg er imponeret og så glad indeni for dette system. Jeg ønsker at alle der f.eks. har sansemæssige udfordringer og koncentrationsbesvær får lov at få Bubbles, det gør virkelig en forskel.

Indlæser...

Indlæser...

Indlæser...

Indlæser...

Hvad siger vores skoler?

Produkt

Skal vi

hjælpe jeres elever?

Copyright © 2022 Bubbles I/S Alle rettigheder forbeholdes.

Cvr. Nr.: 41126035​

Østergade 14, 7400 Herning, Denmark

Hjælpemidlet

der øger

koncentration

Copyright © 2022 Bubbles I/S Alle rettigheder forbeholdes.

Henvisninger

Kontakt os

Cvr. Nr.: 41126035​

Østergade 14, 7400 Herning, Denmark

Øget inklusion

Har jeres skole eller kommune et mål om at øge inklusionen for elever med særlige behov, så kan Bubbles systemet være en vigtig medspiller. Systemet skærper elevens sanseindtryk og sikrer at eleven kun kan høre én ting - deres underviser. Dette giver eleven bedre mulighed for at mestre klasseundervisningen.

1.

Vores kunder erfarer, at Bubbles systemet mindsker antallet af personlige støttetimer. 1 til 1 undervisning får støttelærerens stemme helt tæt på. Med Bubbles kan eleven udelukkende høre lærerens stemme direkte i sine hovedtelefoner. Eleven modtager nu undervisning med ekstra nærvær fra sin primære lærer, fremfor en støttelærer, hvilket frigiver hænder.

2.

En tidelig indsats

Tilfælles for børn med opmærksomhedsforstyrrende diagnoser er, at de har svært ved at sortere i klassens sanseindtryk. For disse elever er koncentration i undervisningen hæmmet og udløser risiko for nedsat indlæringsevne. Bubbles bruges dagligt af elever fra og med 1. klasse og danner derfor rammer for en tidlig indsats der skaber lige vilkår for koncentration uanset diagnose.

3.

3 fordele for jer som skole