Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
top of page

Bubbles som set på ADHD-Foreningen

Efter Bubbles vandt verdensmesterskabet i entreprænørskab skrev ADHD-Foreningen d. 10 Juni 2021 en kort artikel om Bubbles systemet. ADHD foreningen har siden da i slutningen af 2022 fået lavet en ny hjemmeside, hvor deres artikler desværre ikke længere fremgår. Du kan læse artiklen her på siden nedenfor.

Innovativ opfindelse til børn og unge med ADHD/ADD

Skrevet d. 10 Juni 2021

Danske gymnasielver vinder global entreprenørksbaskonkurrence.

Deltagerne til det allerførste globale mesterskab i entreprenørskab, kaldet De La Vega global entreprenourship award, var de seks kontinentale vindere fra hele verden.

Danske Bubbles, som Tre HHX og HTX-gymnasieelever fra herningsholm erhvervsskole og gymnasier står bag, vandt i 2020 både det danske og det europæiske mesterskab i entreprenørskab og repræsenterede derfor europa til De La Vega global entreprenourship award.

 

Hvor kommer ideen fra

Ideen til Bubbles fik drengene, fordi Christians lillesøster har ADHD og altid har haft det hårdt i skolen, og Christian ville gerne hjælpe hende. Smmen med Nicklas Stohholm og Kevin Jensen udviklede han ideen Bubbles, som er en teknologisk løsninger, der fjerner støj fra omgivelserne, så børn og unge med ADHD og ADD lettere kan koncentrer sig i skolen.

Ved hjælp af støjreducerende hovedtelefoner og en mikrofon på læreren skaber Bubbles’ system et fordybelses område for elver, hvor de kun kan høre lærerens stemme og ikke forstyrrende snak eller støj i klassekolaket.

Læs hele nyheden på Fonden for Entreprænørskab ffe-ye.dk

Vi beskytter din data!

Cvr. Nr.: 43269305

Birk Centerpark 40
7400 Herning, Danmark

Copyright © 2023 Bubbles ApS. Alle rettigheder forbeholdes.

bottom of page