KONCENTRERET OG UFORSTYRRET UNDERVISNING - GRATIS DEMO OG INTRODUKTIONSKURUS - FULD TEKNISK SUPPORT

Bubbles Company Logo

Sig hej til teamet

Gruppe foto

Mød 'boblerne'

Nicklas portræt foto

Nicklas Stokholm

Direktør & salg

Christian portræt foto

Christian Ørum

Produkt & Teknik

Mikkel portræt foto

Mikkel Dam

Marketing & SoMe

Roman portræt foto

Roman Berg Kjær

Salgskonsulent

Charlotte portræt foto

Charlotte Fog

Implementerings konsulent

Ida portræt foto

Ida Sophie Guldbrandt Hansen

Projektleder

Betinna portræt foto

Bettina Østergaard

Konsulent

Mød også vores investorer

Louise portræt foto

Louise Herping Ellegaard

Tommy portræt foto

Tommy Ahlers

Vores historie

Dette afsnit tager udgangspunkt i Bubbles' fundament, og hvordan byggestenene for vores drøm om at hjælpe en masse børn ude på skolerne, har formet vejen til hvor vi står i dag. (Opdateres løbende…)

Transistion vector art

Den spæde begyndelse

I 2020 stiftede vi, Christian og Nicklas, Bubbles. Det var mens vi gik på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, på 2. år. Her mødte vi hinanden for første gang i innovationsundervisningen. Trods det, at vi gik på hver vores uddannelse (Christian HTX og Nicklas HHX), havde vi begge en enorm interesse for faget 'innovation' Af selv samme årsag havde vi valgt dette som valgfag, hvor vi hurtigt dannede en gruppe på baggrund af vores kærlighed og ambitioner for dette fag.

'Find så på en god ide gutter'

Som en del af pensum i innovationsfaget skulle vi oprette en virksomhed med et produkt og deltage i de såkaldte 'Company programme' Dette er kendt som ”Verdens største entreprenørskabs konkurrence for ungdomsuddannelser” afholdt af Junior Achievement Worldwide. Det var meget stort for to unge knægte, der kun havde drømmene og visioner at knytte sig til. Men hvad skulle vi så finde på? Det skulle jo være noget, der ville ændre den etablerede opfattelse af noget specifikt. Noget, der kunne revolutionere en helt central problematik; en samfundsmæssig byrde, der kunne lindres ved hjælp af vores idé. Det stod klart for os, at vi i højere grad ville ramme dybt men smalt, frem for bredt og lavt. Pludseligt stod det klart for os; ideen til Bubbles-systemet, stod os nærmere, end hvad vi først havde troet. Den knytter sig nemlig helt tæt på Christians liv. Christians lillesøster har ADHD og autisme, og blev, på dette tidspunkt, hjemmeundervist af Christians forældre og ham selv. Før Christians lillesøster blev hjemmeundervist gik hun i specialklasse, hvor hun hver dag kom sønderknust hjem fra skole, netop fordi hun hverken kunne koncentrere sig eller lære noget. Årsagen til dette var ikke, at der ikke var nok personale til at tage sig af eleverne. Men grundet den støj, der florerede i klassen, blev skolen på daglig basis en pinefuld oplevelse. Da vi dykkede længere ned i problematik, kom vi hurtigt frem til, at det ikke kun er Christians lillesøster, der oplever den overflødige støj som værende udfordrende i klassen. Derfor så vi et potentiale i at hjælpe børn som Christians lillesøster. På den måde vil de få de samme læringsmuligheder som andre børn i de danske skoler har. Det ville være fuldstændig enestående at kunne sætte dette i verden, og gøre sådan en mærkbar forskel.

Et færdigt produkt og et LANGT konkurrence forløb senere..

Vi udviklede på kort tid vores første prototype, og det første produkt blev hurtigt sat i verden efterfølgende. Bubbles deltog i diverse konkurrencer, og var også heldige at komme så langt, at vi nu kunne stille op til danmarksmesterskabet i entreprenørskab. Her modtog vi 1. pladsen samt æren af at repræsentere de danske farver til europamesterskabet. SÅ skulle der løbes stærkt, for at færdigudvikle systemet frem mod europamesterskabet, hvor en skarp jurie vurderede os. Endnu engang sejrede Bubblessystemet, og 1. pladsen blev atter dansk, samt + en specialpris fra AT&T indenfor IT-teknik. Virksomheden voksede, systemet var færdigt, og Bubbles skulle nu pludseligt også til verdensmesterskabet i entreprenørskab - det var mere, end hvad vi nogensinde havde turde drømme om, da vi valgte innovationsfaget som sidefag til vores respektive uddannelser.

Den ultimative hæder

Langt om længe kom den; Dagen, hvor verdensmesterskabsprisen 'Ralph De La Vega Award' blev overrakt af Tech legenden Ralph De La Vega, den tidligere CEO af AT&T Tilbage stod et hold fra hver af de seks kontinenter, sorteret af 1,2 millioner hold. Lykken ville ingen ende tage, og Bubbles hev guldet og verdensmesterskabet i entrepreneurskab med hjem til kontoret i Herning.

Siden da har vi hentet forstærkninger til vores hold, og sammen kæmper vi hver eneste dag for at fremme læringsmulighederne for alle børn med diagnoser og koncentrationsbesvær i Danmark.

Bubbles Company Logo

Cvr. Nr.: 43269305

Birk centerpark 40 7400 Herning, Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til din feedback!

Udviklet med af Bubbles

© 2023. Alle rettigheder forbeholdes