KONCENTRERET OG UFORSTYRRET UNDERVISNING - GRATIS DEMO OG INTRODUKTIONSKURUS - FULD TEKNISK SUPPORT

Bubbles Company Logo

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Bubbles ApS

CVR-nr.: 43269305

Birk centerpark 40, 7400 Herning

hej@bubbles.dk

+45 42 41 69 70

Køb og betaling

Produkterne bliver leveret fysisk efter aftale med kunden.

Produkter kan købes med både bankoverførsel og EAN-faktura.

Alle priser er i danske kroner ekskl. moms.

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email, hvis kunden skriftlig har bekræftet dette til følgende email: hej@bubbles.dk

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at kontakte os på: hej@bubbles.dk. Opsigelsen er dog ikke øjeblikkelig, efter ønske om opsigelse er man stadig forpligtet til at betale de resterende abonnementsbetalinger inden for den periode, man har bundet sig til ved indgåelse af aftalen. Dette kan ske via straksbetaling af det samlede resterende beløb, eller ved løbende abonnementsbetalinger indtil bindingsperiodens ophør.

Opsigelse fra licenstager skal ske ved skriftlig opsigelse til hej@bubbles.dk senest 8 dage efter fakturadato på faktura for seneste brugsrets-/serviceperiode. Ved licenstagers opsigelse udløber aftalen - og licenstagers brugsret - samtidig med udløb af den indeværende brugsrets-/serviceperiode.

Bubbles kan på ethvert tidspunkt opsige denne aftale med 3 (tre) måneders varsel. Ved Bubbles' opsigelse af aftalen, tilbagebetales eventuelt af licenstager forudbetalt afgift for brugsrets-/serviceabonnement for perioden efter aftalens ophør.

Levering

Levering sker efter aftale med kunden og Bubbles.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ansvarlige for at leverede produkter fungerer fuldkommen som afprøvet, lovet og efter hensigten.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle direkte, indirekte, tilfældige eller følgeskader og tab som følge af brug af vores tjenester. Vi garanterer ikke, at tjenesterne vil være fejlfri, uafbrudt eller tilgængelige til enhver tid. Vi påtager os heller ikke ansvar for produkt mangler/problemer som resultat af miljøet produktet bruges i.

Køb og betaling

Kunden har mulighed for at se og prøve systemet efter aftale med Bubbles. Derfor har kunden mulighed for at prøve og godkende produktet før køb, og derfor er der ingen fortrydelsesret.

Køb og betaling

Alle rettigheder til software og hardware tilhører Bubbles ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Bubbles Company Logo

Cvr. Nr.: 43269305

Birk centerpark 40 7400 Herning, Danmark

Spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til din feedback!

Udviklet med af Bubbles

© 2023. Alle rettigheder forbeholdes