KONCENTRERET OG UFORSTYRRET UNDERVISNING - GRATIS DEMO OG INTRODUKTIONSKURUS - FULD TEKNISK SUPPORT

Bubbles Company Logo

Hvilke børn kan bruge Bubbles?

Bubbles kan og hjælper lige nu børn såsom

Barn1 illustration

Magnus

ADHD

Magnus har ADHD. Han har svært ved at sidde stille på stolen og fokusere på hvad læreren siger, hvis hans venner bagerst i klassen støjer lidt.

Barn2 illustration

Charlotte

ADD

Charlotte har ADHD. Hun synes, at det er svært at lave sine opgaver og forstå lærerens beskeder, fordi hun let bliver distraheret af de andre børn i hendes klasse.

Barn3 illustration

Lukas

Autisme

Lukas har autisme og har ofte svært ved at høre og forstå, hvad læreren siger og bliver tit overvældet, når de andre børn i klassen larmer.

Barn4 illustration

Lise

APD

Lise har APD. Hvis de andre børn snakker, imens læreren taler, har hun svært ved at skelne mellem stemmerne. Det gør læreren meget svær at forstå.

Barn5 illustration

Peter

Angst

Peter har angst. Hans anfald kan blive udløst, hvis der er for meget larm på samme tid eller omkring ham.

Alle er forskellige, men har oftest tilfælles...

Dreng bliver forstyrret af støj i klassen illustration

Alle børn med diagnoser er komplet forskellige, selv børn med ens diagnoser for forskellige 'trigger' punkter og ting som de døjer med I hverdagen, ofte er det meget tydeligt hvad der før barnet til at blive utilpas og ked af det andregange er det mindre synligt. De fleste børn med de mest alment kendte diagnoser kæmper med deres sanser, hvor specielt høresansen ofte er den primære aktør.

Bubbles systemet er udviklet tæt med eksperter på området og ikke mindst ved at lytte til de børn og voksne som lider af høresanselige problematikker, vi kan hjælpe børn og unge der gør udtryk for auditorielle sanseforstyrrelser, om de så end er socialt utrykhed, nedsat koncentration, frustration og mange flere, hvis barnet har problemer med støj kan vi lindre den lange skoledag og give barnet bedre mulighed for at forstå og indgå i undervisngen, og ikke mindst have overskud til mor og far når de kommer hjem fra en mindre udmattende dag.

Hvad siger forældre om Bubbles?

Min søn er en helt anderledes person efter skolen investerede i et Bubbles system. Hun plejer altid at være meget træt både ovre i skolen, men også herhjemme. Nu kommer han hjem og fortæller alt hvad hun har lavet, det plejer hun ellers aldrig at have overskud til.

Katja, mor til Peter på 15 år

Efter Mathias fik de der Bubbles hørebøffer har hans lærer sagt at han følger meget bedre med i timerne og faktisk tager fingeren i vejret. Han bliver hellere ikke længere ked af det lige inden han skal sove som vi før brugte ekstremt meget tid og kræfter på.

Lasse, far til Mathias på 7 år

Silke gør seriøs udtryk for at klassen nu er et meget bedre sted af være, og at hun ikke er nær så udtryk mere som hun var før. Jeg er bare så glad for at jeg ikke længere skal hente hende med tårer i øjnene hver dag. og at hun er begyndt at ses med de andre piger i fritiden.

Mette, mor til Silke på 10 år

Lige siden vi startede på Bubbles har jeg tydeligt kunne mærke at min søn er blevet mere glad for at komme i skole, det plejer at være et helvede at afleverer ham om morgen, men nu lader det faktisk til at han er meget glad for de ting han ellers plejer at hade som fx. matematik og dansk.

Jette, mor til Rasmus på 9 år

Holdop hvor er det bare fedt at Maria nu faktisk kan være i skole! hun havde før Bubbles daglige angstanfald der gjorde at hun bare skulle hjem og slappe af, men efter bubbles er angstanfalende dag til dag forsvundet! fordi hun nu får en helt anden form for ro og trykhed.

Christina, mor til Maria på 13 år

Jeg må bare sige at Bubbles virkeligt har hjulpet Oliver, jeg har aldrig set ham snakke så meget med hans storebror som han gør nu. Jeg er helt sikker på at han også får mere ud af undervisnigen omme i skolen, men jeg kan bare se hvor stor en forskel der er på ham nu herhjemme om aften.

Kirsten, mor til Oliver på 10 år

Alle udtalelser ønsker at fremgå anonymt så hvis du personligt genkender personen udfra fornavnet og deres barns navn så fraråder vi at du opsøger direkte for deres skyld.

I sandhed, tak for din forståelse!

Bubbles til dit barn?

Hendvendelses illustration illustration
Bubbles Company Logo

Cvr. Nr.: 43269305

Birk centerpark 40 7400 Herning, Danmark

Spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til din feedback!

Udviklet med af Bubbles

© 2023. Alle rettigheder forbeholdes