KONCENTRERET OG UFORSTYRRET UNDERVISNING - GRATIS DEMO OG INTRODUKTIONSKURUS - FULD TEKNISK SUPPORT

Bubbles Company Logo
Hero section art

Fokus på læring, ikke på støjen.

Vi dæmper klassens støj, og skaber en lydtæt læringsboble i klasselokalet.

Stolt omtalt i

Klik på et logo for at læse mere

Glade brugere, hele vejen rundt

Det siger folk om Bubbles-systemet

Vi har på vores skole et samarbejde med Bubbles. Vi har fra første møde følt os godt og professionelt behandlet. Ved opstartsmødet blev vores lærere grundigt introduceret til systemet, hvorefter lærere og Bubbles-medarbejdere testede systemet i praksis på klassen. Siden mødet har Bubbles fungeret upåklageligt. Vi er derfor meget glade for samarbejdet, da det har en positiv effekt for den enkelte elev og læringsrummet generelt.

avatar1 art

Viceskoleleder

Herning kommune

Bubbles har givet vores elever FOKUS på relevant info fra læreren, RO til indlæring, og ikke mindst en øget SELVTILFREDSHED, da de pludselig oplever at kunne MESTRE en klasseundervisning. Bubbles er et inkluderende værktøj. Vores samarbejde med Nicklas og Christian fra Bubbles kan kort sagt beskrives som enestående. To inspirerende og arbejdsomme gutter, med et fantastisk produkt. De er altid parate ved telefonen med support og forslag. De største anbefalinger herfra

avatar2 art

Inklusionskoordinator

Hvidovre kommune

Bubbles giver min datter fred, ro til at fokusere og overskud til at deltage mere aktivt i familien efter skole. Som mor til et barn, der bruger Bubbles, og som tidligere formand for Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland, må jeg bare sige, at jeg er imponeret og så glad indeni for dette system. Jeg ønsker, at alle, der for eksempel har sansemæssige udfordringer og koncentrationsbesvær, får mulighed for at bruge Bubbles, da det virkelig gør en forskel.

avatar3 art

Forælder

Aalborg Kommune

Med Bubbles bliver det en 1 til 1 undervisning, men i plenum. Ved at have dette system aktiveret, oplever vi, at eleven bliver fuldstændig afskåret fra forstyrrelser og simpelthen bare kan fokusere på den opgave eller den gennemgang, der foregår i klassen. Vi oplever også, at alle spørgsmål, han plejer at have, er forsvundet, fordi han netop forstår, hvad opgaven går ud på.

avatar4 art

Lærer

Gungehusskolen

Jeg oplevede en stor effekt med Bubbles. Eleven blev mere rolig og stille i timerne, og han havde mere fokus på de spørgsmål der blev stillet. Helt generelt er han mere “på” og mere koncentreret i den undervisning, vi har. Via Bubblessystemet kan man helt klart se, at eleven bliver mere opmærksom på det, som er kernen i undervisningen. Det vil sige selve opgaven, så han ikke bruger alt sin energi og kræfter på alt det som sker udenfor undervisningen.

avatar5 art

Lærer

Anonym kommune

Assentoft Skole har en elev med infantil autisme. Han er super glad for systemet og kan nu koncentrere sig i en grad, der ikke var mulig før. Han har taget ansvar for systemet, så han er sikker på, at det bliver tændt og slukket rigtigt uanset, hvilke lærere han har. Han er så stolt og meget glad for at have fået Bubbles.

avatar6 art

Lærer

Assentoft Skole

Hvorfor Bubbles?

Elever, der anvender Bubbles, oplever en positiv udvikling i...

Fokus

Ved at filtrere alle overflødige sanseindtryk sikrer Bubbles, at eleven har de optimale betingelser for at koncentrere sig og fastholde fokus på læreren under undervisningen.

Trivsel

Grundet mindre overstimulering af sanseindtryk, ses der hos Bubbles-brugere et øget socialt overskud til legeaftaler og sportsaktiviteter efter skoletid. Desuden rapporterer flere forældre, at eleven har mere overskud til familien og er et betydeligt gladere barn.

Tryghed

Elever sammenligner at bruge Bubbles med et få et kram. I en skiftende hverdag med sammenlæst undervisning, projektuger og vikartimer, kan det være overvældende for nogle elever at omstille sig. Bubbles giver tryghed for den enkelte elev, da Bubbles altid vil være en mulighed.

Større læringsudbytte

Bubbles hjælper eleven med at opnå en højere faglighed, da fokus og forståelse af opgaver og beskeder forbedres. Med Bubbles-systemet er det som at tilbyde 1 til 1 undervisning, men i plenum.

Ro

Ved at reducere overstimulering oplever Bubbles-brugere en mere rolig skoledag. Dette har ofte resulteret i en adfærdsregulering, hvor eleven lettere kan fokusere på opgaverne og er mindre distraherende for sine klassekammerater.

Engagement

Bubbles-systemet forbedrer kommunikationen mellem lærer og elev ved at skabe en lydtæt læringsboble. Dette øger elevens auditive skelneevne, hvilket forbedrer elevens engagement og fokus under undervisningen.

Ofte stillede spørgsmål

Klik på et spørgsmål nedenfor for at se svaret, eller kontakt os for andre

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os!

Bubbles Company Logo

Cvr. Nr.: 43269305

Birk centerpark 40 7400 Herning, Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til din feedback!

Udviklet med af Bubbles

© 2023. Alle rettigheder forbeholdes