Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
top of page

Vores historie

I 2020 stiftede vi, Christian og Nicklas, Bubbles. Det var da vi gik på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, på 2. år.  Her mødte vi hinanden for første gang i innovationsundervisningen. Trods at vi gik på hver vores uddannelse (Christian HTX og Nicklas HHX), havde vi begge en enorm interesse for faget "innovation" Af selv samme årsag havde vi valgt dette som valgfag, hvor vi hurtigt dannede en gruppe, på baggrund af vores kærlighed og ambitioner for dette fag. Herfra er der bare at sige, lad rejsen begynde…

Dette afsnit tager udgangspunkt i Bubbles’ fundament, og hvordan byggestenene for vores drøm om at hjælpe en masse børn ude på skolerne, har formet vejen til hvor vi står i dag. (Opdateres løbende…)

Sig hej til os fra Bubbles!

Direktør, salg

Nicklas Stokholm

Produkt, Teknik

Christian Ørum

Investor

Tommy Ahlers

Tommy Ahlers er iværksætter, tidligere dansk politikker og uddanelse og forsknings minister og ikke mindst serie investor. Tommy har bla. stiftet/bygget tech-virksomhederne ZYB og Podio, som den dag i dag er opkøbte af henholdsvist Vodafone og Citrix. Efter Tommys tid som polittikker gik fuldt ind som investor rollen med målet om at styrke den grønne omstilling, og nu er han også en del af Bubbles.

Investor

Louise Herping 
Ellegaard

Louise Herping Ellegaard er medstifter og tidligere medejer af Clio. Clio var en af de første virksomheder, der etablerede sig på education-tech-markedet ved at lave digitale læremidler. Siden Clio blev solgt, har Louise Herping Ellegaard kastet sig over nye iværksætter rejser, hun har bla. medstiftet Myinnerme, og nu er hun også en del af Bubbles.

Marketing, SoMe

Mikkel Dam

Skole konsulent

Roman Berg kjær

Investor

Louise Herping 
Ellegaard

Louise Herping Ellegaard er medstifter og tidligere medejer af Clio. Clio var en af de første virksomheder, der etablerede sig på education-tech-markedet ved at lave digitale læringsmidler. Siden Clio blev solgt, har Louise kastet sig over nye iværksætterrejser. Heriblandt som medstifter af Myinnerme, og nu er hun også en del af Bubbles.

Investor

Tommy Ahlers

Tommy Ahlers er iværksætter, serie-investor og ikke mindst tidligere dansk politikker og uddannelse- og forskningsminister. Tommy har bla. stiftet- og bygget tech-virksomhederne   ZYB og Podio, som den dag i dag er opkøbte af henholdsvist Vodafone og Citrix. Efter Tommys tid som politiker, gik han fuldt ind i investorrollen med målet om at styrke den grønne omstilling, og nu er han også en del af Bubbles.

Som en del af pensum i innovationsfaget skulle vi oprette en virksomhed med et produkt og deltage i de såkaldte "Company programme"  Dette er kendt som ”Verdens største entreprenørskabs konkurrence for ungdomsuddannelser” afholdt af Junior Achievment Worldwide. Det var meget stort for to unge knægte, der kun havde drømmene og visioner at knytte sig til. Men hvad skulle vi så finde på? Det skulle jo være noget der ville ændre den etablerede opfattelse af noget specifikt. Noget, der kunne revolutionere en helt central problematik, en samfundsmæssig byrde der kunne lindres ved hjælp af vores idé. Det stod klart for os, at vi i højere grad ville ramme dybt men smalt, frem for bredt og lavt. Pludseligt stod det klart foros, at da ideen til Bubbles-systemet, stod det os nærmere, end hvad vi først havde troet. Den knytter sig nemlig helt tæt på Christian liv. Christians lillesøster har ADHD og autisme, og på dette tidspunkt blevet hjemmeundervist af Christians forældre og ham selv. Før Christians lillesøster blev hjemmeundervist gik hun i specialklasse, hvor hun hver dag kom sønderknust hjem fra skole, netop fordi hun hverken kunne koncentrere sig eller lære noget. Årsagen til dette var ikke, at der ikke var nok personale til at tage sig af eleverne, men grundet den støj der florerede i klassen, blev skolen på daglig basis en pinefuld oplevelse. Da vi dykkede længere ned i problematik, kom vi hurtigt frem til, at det ikke kun er Christians lillesøster, der oplever den overflødige støj som værende udfordrende i klassen. Derfor så vi et potentiale i at hjælpe børn som Christians lillesøster. På den måde vil de have samme læringsmuligheder som andre børn i de danske skoler. Det ville være fuldstændig enestående at kunne sætte dette i verden, og gøre sådan en mærkbar forskel.

Vi udviklede på kort tid vores første prototype, og det første produkt blev hurtigt sat i verden efterfølgende. Bubbles deltog i diverse konkurrencer, og var også heldige at komme så langt, at vi nu kunne stille op til danmarksmesterskabet i entreprenørskab. Her modtog vi 1. pladsen samt æren af at repræsentere de danske farver til europamesterskabet. SÅ skulle der løbes stærkt, for at færdigudvikle systemet frem mod europamesterskabet, hvor en skarp jurie vurderede os. Endnu engang sejrede Bubblessystemet, og 1. pladsen blev atter dansk, samt + en specialpris fra AT&T indenfor IT-teknik. Virksomheden voksede, systemet var færdigt, og Bubbles skulle nu pludseligt også til verdensmesterskabet i entreprenørskab - det var mere, end hvad vi nogensinde turde drømme om, da vi valgte innovationsfaget som sidegevinst til vores respektive uddannelser. 

 

Langt om længe kom den. Dagen, hvor verdensmesterskabsprisen "Ralph De La Vega Award" blev overrakt af Tech legenden Ralph De La Vega, den tidligere CEO af AT&T Tilbage stod et hold fra hver af de seks kontinenter, sorteret af 1,2 millioner hold. Lykken ville ingen ende tage, og Bubbles hev guldet og verdensmesterskabet i entrepreneurskab med hjem til kontoret i Herning.

 

Siden da har vi hentet forstærkninger til vores hold, og sammen kæmper vi hver eneste dag for, at fremme læringsmulighederne for alle børn med diagnoser og koncentrationsbesvær i Danmark.

Vi beskytter din data!

Cvr. Nr.: 43269305

Birk Centerpark 40
7400 Herning, Danmark

Copyright © 2023 Bubbles ApS. Alle rettigheder forbeholdes.

bottom of page