Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
top of page

Kan Bubbles hjælpe mit barn?

Bubbles kan og hjælper lige nu børn såsom

Magnus

ADHD

Magnus har ADHD. Han har svært ved at sidde stille på
stolen, og bliver distraheret når hans venner bagerst i klassen støjer. Han kommer derfor ofte til at have fokus på mange andre ting end undervisningen.

Peter

Angst

Peter har angst. Angstanfaldene bliver oftest tricket, af støj i klassen, eller for mange sanseindtryk at forholde sig til på samme tid. Derfor vil Peter gerne skærmes fra al den støj, for at føle, at han får noget ud af at være i skole.

Lise

APD

Lise har APD. Det gør det vanskeligt for Lise at skelne mellem stemmerne, når eleverne bag hende pusler med ting og taler sammen, samtidig med at læreren forklarer opgaven. Det gør, at Lise synes læreren bliver meget svær at forstå.

Lukas

Autisme

Lukas har autisme. Han vil helst sidde i ro og mag og arbejde med opgaverne, men kan ikke komme i gang. Han har ofte svært ved at høre og forstå, hvad læreren siger, og bliver tit overvældet når de andre børn i klassen larmer.

Charlotte

ADD

Charlotte har ADD. Hun synes, at det er svært at forstå og lave, hvad hun skal gå i gang med, fordi hun let bliver distraheret af de andre børn i sin klasse. Selv den mindste lyd forstyrrer hende, men det er ikke noget, man mærker på hende udadtil.

Alle er forskellige, men har 
oftest tilfælles...

Alle børn med diagnoser er forskellige. Spektret for de respektive diagnoser udfolder sig på forskellig vis, hvilket oftest afspejles i måden at sanse, forstå og begå sig på i hverdagen.

 

Bubbles er udviklet i et tæt samarbejde med auditive eksperter, og ikke mindst ved at lytte til de børn og voksne som lider af saneforstyrrende diagnoser. Her er fokus at få filtreret de overflødige sanseindtryk i klasselokalet fra, i undervisningen.

 

Bubbles bliver brugt til børn og unge der er udfordret kognitivt, har nedsat koncentrationsevne eller på anden vis bliver udfordret af støjen i klassen.

 

Fordelen ved at få reduceret mængden af sanseindtryk kan ses i flere afskygninger, heriblandt større overskud efter en skoledag til familiær aktivitet, øget lyst til at gå i skole, og ikke mindst følelsen af at få et udbytte af undervisningen.

Hvad siger forældre om Bubbles?

Alle udtalelser ønsker at fremgå anonymt så hvis du personligt genkender personen udfra 
fornavnet og deres barns navn så fraråder vi at du opsøger direkte for deres skyld. 

I sandhed, tak for din forståelse!
 

"Min søn er mere åben efter skolen investerede i Bubbles. Han plejer at være meget træt både ovre i skolen, men også herhjemme. Nu kommer han hjem og fortæller alt, hvad han har lavet, hvilket vi ikke har oplevet før, at han har haft overskud til."

Katja, mor til Peter på 15 år

"Min søn er mere åben.."

"Silke gør seriøs udtryk for at klassen nu er et meget bedre sted af være, og at hun ikke er nær så udtryk mere, som hun var før. Jeg er bare så glad for at jeg ikke længere skal hente hende med tårer i øjnene hver dag, og at hun er begyndt at ses med de andre piger i fritiden."

Mette, mor til Silke på 10 år

"For Silke er klassen et meget bedre sted at være..."

"Hold op hvor er det bare fedt at Maria nu faktisk kan være i skole! Hun havde før Bubbles daglige angstanfald, der gjorde, at hun bare skulle hjem og slappe af, men efter Bubbles er angstanfaldene dag til dag forsvundet! Netop fordi hun nu får en helt anden form for ro og tryghed"

Christina, mor til Maria på 13 år

"Maria kan faktisk være i skole nu!..."

"Efter Mathias fik Bubbles hovedtelefoner, har hans lærer sagt, at han følger meget bedre med i timerne og faktisk tager fingeren i vejret. Han bliver hellere ikke længere ked af det, inden han skal sove, som vi før brugte ekstremt meget tid og mange kræfter på."

Lasse, far til Mathias på 7 år

"Han følger meget bedre med i timerne..."

"Lige siden vi startede på Bubbles, har jeg tydeligt kunne mærke, at min søn er blevet mere glad for at komme i skole. Det plejer at være uoverskueligt at aflevere ham om morgen, men nu lader det faktisk til, at han er meget glad for de ting, som han ellers ikke plejer at bryde sig om, heriblandt matematik og dansk."

Jette, mor til Rasmus på 9 år

"Min søn er blevet mere glad for at komme i skole..."

"Jeg må bare sige at Bubbles virkeligt har hjulpet Oliver, jeg har aldrig set ham snakke så meget med hans storebror som han gør nu. Jeg er helt sikker på at han også får mere ud af undervisningen omme i skolen, men Jeg kan bare se hvor stor en forskel der er på ham nu herhjemme om aften."

Kirsten, mor til Oliver på 10 år

"Jeg kan bare se, hvor stor en forskel det gør på ham herhjemme!..."

Bubbles til dit barn?

Vi beskytter din data!

Cvr. Nr.: 43269305

Birk Centerpark 40
7400 Herning, Danmark

Copyright © 2023 Bubbles ApS. Alle rettigheder forbeholdes.

bottom of page